? ??????????????Cobalt Flowers? ????? ?? ???Rating: 4.9 (7 Ratings)??16 Grabs Today. 12824 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????????????????????????????????Scribble Hearts (I love my man)? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??16 Grabs Today. 3549 Total Grabs. ? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

2009 m. birželio 9 d., antradienis

Fierce




Siandiena Mano sapna pertrauke ikyrus telefono vibravimas. Keiksnodama man skambinusiji atsiliepiau.
-Kooo? - uzkimusiu balsu suniurnejau. Ant lovos gulintas mano pudeliukas atsiduso.
-Ka Tuuu? - sarkastiskas Meskiuko balsas.
-Ko nori? - niurzgejima pakeite inkstimas.
-Jau puse dvylikos. Pats metas keltis. Gintare atvarys uz valandos kazkur. Turiu nacos, bet neturiu jogurto. Isiplaunu galva ir atlekiu pas tave.
Toliau seke visu smukmenu derinimas. Taigii. Atsikelus ir susisukus i kaldra nuvezlinau i virtuve, kur pasisyldziau Man specealiai ruosta ant garu virta vistiena, taciau atgrasus jos skonis Mane priverte pasiduoti visagaliui majonezui (atleisk mama). Isijungus "Dosono ilanka" kelias minutes kramsnodama sausus pusrycius beprasmiskai spoksojau i televizoriu. Neuzilgo pasirode Emilija, plaukus susisegus i tvarkynga kuoduka, rankoje laikydama soliariumo krema (jis veikia, pati isitikinau). Greitai buvau nuvaryta nuo teliko ir prasidejo kancios pasak Emilijos trukusios 2h (melas) tuo metu ji sukele dainas ir issitryne kremu. Tai atlikus neapsikentus baladojosi i vonios duris is, kurios As isejau svari ir kvepianti kaip sesi kudikiai. Ta pati itrinim atylikau ir As. Beliko laukti Gintares mielo masiniuko pasirodymo. Neuzilgo pasirode ir ji su vynuogem, jogurtu, nacos, arbuzu ir diiiidele sypsena.
I kiema issinesem gultus. Istiesem hama (Emukas pareiske, kad tai ant jo tai ant gulto gules) ir atsigulem degintis. Paeiliui vartem "Panele" ir siaip svaigom. Praejus valandai po kepimo jos nusprende maudytis. Nepatikliai jas nuzveliau, bet kaip patyres fotografas nusekiau paskui. Mociute visa procesija stebejo kiek itariai, taciau po mano zodziu, kad as tikrai nelysiu i ta "brudna" vandeni nurimo ir vel uzsieminejo savo darbais.
-O cia gilu? - baiksciu balsu paklause Tare.
Po to seke mindziukavimas ir sokimas isibegejus. Taip atsidarem maudymosi sezona. Vanduo po vakarykstes liutes buvo maloniai siltas, taciau islipus i kranta oda vistiek pasiubdavo. Iki valiai prisipliuskene vel grizom prie deginimosi.
Neskaitant keliu nuansu pas ta pacia mociute ir pagedusios Gintares padangos, kurai sutaise tetis vos ne susiemes uz galvos (jei butume nepastebeja vargu ar snd dar gyva sedeciau ir rasyciau), Emos zodziu "tave nudeti veliau ar dabar", pavogto saldainio, nukritusio maudymuko. vos nepamesto lankelio. Viskas kaip bebutu keista praejo sklandziai. Diena vainikavom nuvare i katakombus... Isimaudzius ir isstepus aliejukais isispraudziau i sortukus (dziugu, kad nuo anos vasraos nesustorejau) ir dabar besidziugaudama nauju graziu idegiu esu begalo laiminga. Visgi nesvarbu ka tu veiki ir kur tai darai, svarbiausia kompanija su kuria buni. Dievinu kiekviena akimika praleista su Jumis.. Ir atsiminkit. Musu laukia Bobuuute (chuckle) ;*****

0 komentarai (-ų):