? ??????????????Cobalt Flowers? ????? ?? ???Rating: 4.9 (7 Ratings)??16 Grabs Today. 12824 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????????????????????????????????Scribble Hearts (I love my man)? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??16 Grabs Today. 3549 Total Grabs. ? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

2009 m. rugpjūčio 11 d., antradienis

Kabinkis I Gyvenima. As Neleisiu Jiems Taves Izeisti.

Pastarosiomis dienomis mano galvoje sukasi vienos dainos zodziai. Del tam tikru priezasciu jie mane sudomino. Nieko intelektualaus ar gilaus. Dainos pavadinimas viska pasako - Painted Whore. Neturiu ka dar pasakyti, tiesiog viena eilute mane prajuokino. Galbut tai taps mylimiausia mano fraze ;D

Esu Zmogus. Turiu Dvejas Kojas. 2 Rankas Ir 1 Aki dirbancia pilnu pajegumu ir galva, kurioje klaidzioja simtai minciu. Turiu lupas kurios issiviepia man kalbant. Pasimato lygus dantys. Kalbant zybteli metaliukas. Liezuvio galiuku lyzteliu blizguti. Pasuku galva, kad geriau suprasciau tai ka rasau. Nejaugi nesupranti? As pilstau is tuscio i kiaura. Destau mintis priklausancias susijaudinusiam zmogui. Nevalgiau jau apie savaite ir po truputi kraustaus is proto. Meluoju.

Mastau blaiviau nei betkada. Rasau nes nezinau kaip pradeti rasyti apie Juos ir Ja. Kvaila svajone sudrebinusia mano pasauli ir mergaite apie kuria turetu sukurti knyga. Banalu? As irgi taip manau.

Grizo Roberta. Ja pamacius suvokiau kaip zmones keicia liga. Stengiaus elgtis taip lyg nieko nebutu ivyke. Kartais vadinti taip paprast.. Taciau.. Ka as jauciu? Ak taip. Tas jausmas vadinamas gailesciu. Kas liko is tos feja primenancios mergaites? Metus pragulejus lovoje ji dar gali sypsotis? TAIP. Ji netik sypsos. Ji juokias ir neprimena zmogaus, kurio liga niekur nepasitrauke. Ji nedings. Ji tyko uz kiekvieno kampo ir zudo mergaite isleto. Perdedu?.. Bijau meluoti. Nedristu atskleisti perdaug tiesos, taciau.. Kai zvelgiau i jos nuotraukas darytas praeitu metu rugpjuti as maciau vaika, kurio nepalauze likimas atsiusdamas girtaujanti teti nuo kurio daug kartu slepes su mama palepeje. Tai ne paslaptis. Visi tai zinom. Roberta istvere. Ir stai. Bac. Ji atsigula i ligonine. Nepagydoma liga. Skamba lyg romanas, kurio pagrindine heroje isgis ir isimyles. Naivu.. Taciau noreciau, kad taip butu. Likimas mergaitei dave dziaugtis vejavaikisku gyvenimu 13metu. Ji nemirsta. Ir as tikiu, kad gyvens dar ilgai. Taciau jos nebera kaip zmogaus. O galbut as perdaug tragizuoju? Perdedu? Galbut tik man atrodo, kad jei skaudes jei ji sugris i mokykla. Vaikai per ziaurus.. Pasakytu mama. Ir dar spes pasakyt. Nuo vaistu Robertos svelniu bruozu veudukas ispurto. Grazios melsvos akys issiplete. Kazkada buvusi graksti butybe ji susikuprino. Visas vos ne per prievarta kisamas maistas nusedo ant pilvo, o kojos nuo kuriu dingo riebalai - tik kaulai ir skura. Dar ziema ji tesverdama 35kg vargiai tepakele sauksteli. Sviesus plaukai isslinke. Ir ji visdar sypsosi? Galiu tik nulenti galva. Jos brolis manes nekencia. Taciau as ji gerbiu uztai, kad rupinasi Roberta.

Ir po viso to.. Baisu, taciau as visdar nevertinu savo gyvenimo.

P. S. Tai neturejo buti tai ka parasiau. Man kaupiasi asaros pagalvojus, kad sitie zodziai gali buti vieni is paskutiniuju, kuriais apibudinu savo seses klasioje/drauge. Dabar ji trapi kaip kaip drugelio sparnas, netekes savo grozio, taciau visdar plazdantis. Gydytojai prognozavo, kad ji nepakils is lovos. Jie klydo.

Kabinkis i gyvenima. As neleisiu jiems taves izeisti.

0 komentarai (-ų):