? ??????????????Cobalt Flowers? ????? ?? ???Rating: 4.9 (7 Ratings)??16 Grabs Today. 12824 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????????????????????????????????Scribble Hearts (I love my man)? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??16 Grabs Today. 3549 Total Grabs. ? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

2009 m. rugsėjo 22 d., antradienis

Antroji diena.


Atsikelus is ryto jauciausi itin maloniai. Nesigaudyti laike - geriausias budas uzsimirsti/atsipalaiduoti. Nusipraususi isijungiau Vaido loptop'a. Manes lauke maloni staigmena. Sitiek zmoniu jau spejo Manes pasiilgti. Veida iskreipe plati sypsena. Suzinojau kelis pasikeitimus del pamoku. Parasiau Agnei ir t. t.


... Jis Manes Labai Pasiilgo... (happy)


Praejus valandai ejau ruostis i miesta (tiksliau butu isireiksti i jo centra ;D). Paprasti dzinsiukai. Megstukas ir maikute. Kaune taip i akropoli nevaziuociau, o cia jauciausi keistai. Zmones i milziniskus supermarketus ejo apsirenge pizamomis, treningais (nevisi aisku, bet dauguma), susivele ir begalo laimyngi. Uz suma isleista maistui daugmas visam menesiui (pagrindiniai dalyklai tokie kaip sausi pusryciai, mesa, pieno produktai, sultys, mineralinis, duona ir kt.) sumokejom perpus maziau nei Lietuvoje grubiai trims dienos ;D Nesvietiskai skanaus sidro kaina staciai juokynga. Trys sampano ipakavima siek tiek primenantys sidro buteliai - 8$.


... Kai Paklausiau Jo Apie Malonu Virpuli Pilve Jis pasake, Kad Jaucia Tai Kai Esu Salia. O Man Pakanka Apie Ji Pagalvoti Ir Drugeliai Pakyla... (chuckle)


Grizdami is maisto pirkimo uzsukom i "Taco Bell" (ar kazkas paaan.. Neatsimenu). Greitas maistas ne mano skrandziui, deja tokio dalyko kaip "dieta" Vaidas nesupranta. Jo tikslas Mane nutukinti ;DD


... As Viena Placioj Dvigulej Lovoje... (mm)


Smagioji dienos dalis buvo geju ir lezbieciu kvartalas. Daug graziu vyru (ir nlb graziu moteru) surmuliavo gatvemis nesivarzydami to, kad jie kitokie. Visi laimyngi ir etc. Pamaciau ne ta ispuoseleta Cikagos puse, taciau vistiek likau suzaveta. Kvartalai pro, kuriuos praveze Vaidas nustebino, taciau Mano nervai ne geleziniai. Su diedukais daros vis sunkiau.


... Turiu Nauja Miela Pizama.. (smirk)


Susibendravau su Edita. Ji faina ir jaunatviska. Pakalbejom apie Vaida. Auskarus. Rubus ir visa kita. Starbucks'e geriau pieno kokteili ir iskaulijau pazada, kad kas diena tokiu gausiu minimum 3 ;DD (jie dieviski) vadinas 2 tikslai pasiekti. Rubai, laukit Manes! ;DD


Jau ipratau prie gigantisku pastatu ir idomios architekturos. Meluosiu sakydama, kad pasiilgau zmoniu zvilgsniu nukreiptu i tave gatveje, taciau Man ju truksta. Retsykiais jauciuosi nematoma ;D


Apie 21h su Edita nulekem i jos buta. Ji pasieme savo loptop'a ir nudulinom i parduotuve, kurioje yra lietuvisko maisto. Prisirinke visokiu S grizom namu. Vakarienei japoniska virtuve su sokolado pienu, Mmmm ;DD


Ir stai dabar as sedziu savo dideleje lovoje. Uzgrobus Vaido kambari. Tyliai kvepuoju besiklausydama vejo is uz didelio lango, cikadu cirskimo ir kompiuterio duzgimo. Ir zinau ko noreciau..


... Tarp Gausybes Pagalviu Truksta Tik Taves, Maziuk... ;***


P. S. Yra minciu apie lektuvo bilieto datos nukelima. 1 mano puse rekia "greiciau namo!" 2 "cia tobula. Sius nx ta Lietuva", todel nezinau ka reiketu atsakyti diedukams paklausus.

0 komentarai (-ų):