? ??????????????Cobalt Flowers? ????? ?? ???Rating: 4.9 (7 Ratings)??16 Grabs Today. 12824 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????????????????????????????????Scribble Hearts (I love my man)? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??16 Grabs Today. 3549 Total Grabs. ? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

2009 m. rugsėjo 26 d., šeštadienis

Bring mich zuruck, bring mich nach haus.. Or not.

Nebezinau kelinta diena as cia, taciau laikas bega labai letai. Rubu pundelis visdar kuklus. Nuotaika ne pati geriausia, taciau jausmai spaudziantys galva kuo puikiausi. Kiekviena karta pazvelgus i veidrodi sukikenu. Budama cia as ismokau sypsotis.


Vakar ar uzvakar buvo nuvyke i namu paroda. Susipazinau su Amerikieciu miljonieriu namu interjieru, bei pamaciau savo Kriksto tecio darbus. Moters zodziai apibudinat Lietuvius mane prajuokino. Ji sakesi, kad nera macius nei vieno zemo ir apvalucio Lietuvio. Kiek veliau suzinojau, kad ji viena is tustingiausiu Neipervilio gyventoju ;D


Grizdami uzsukom i kelias rubu parduotuves. Sy bei ta issirinkau, taciau nejauciu to milzinisko pasitenkinimo apsipirkinejant. Del dvieju duxu (nesusilaikiau) nuotaika islieka slogi



Vaidas. Vaidas Vaidas Vaidas. As ji dievinu, myliu ir ak.. Jau dabar suprantu kaip skaudu bus atsisveikint. Eidama salia jo jauciuosi begalo gerai. Viskas pradedant stilyngais batais ir baigiant tiesintuvu istiesintais plaukais turi buti tobula. Jis tikru tikriuasias krapstukas kai kalba eina apie jo isvaizda ir jo darbus. Is beproto brangiu molio gabaliuku jis sukuria stebuklus, kuriuos vertinaAmerikieciai. Buvau suzaveta netgi as.



Kas diena isbandome vis skirtynga virtuve.. Xex. Dar 1 priezastis blogai nuotaikai. Su kiekvienu kasniu jauciu, kad grizta senosios formos ir tai varo is proto. Reikia susiimt, taciau.. Gosh ;DD



Siandien Editai tiesinant man plaukus pasidare silpna ir uzsidarius vonioj klupejau ant grindu. Kokias desimt minuciu buvo apteme akyse. Neturiu zalio supratimo kas nutiko, taciau niekas nieko nepastebejo.



Nenoriu namo, taciau pasiilgau daugumos zmoniu. Nebezinau ar ilgiuosi Jo. Kartais susimastau kaip butu smagu jei butum salia, taciau.. Taves nera ir.. Kai grisiu viskas liks po senovei. Kagi.. Per rytoju (arba pirmadieni) daug kas paaiskes. Noreciau moketi skaityti mintis, tada buciau garantuota, kad nemeluoji.

0 komentarai (-ų):