? ??????????????Cobalt Flowers? ????? ?? ???Rating: 4.9 (7 Ratings)??16 Grabs Today. 12824 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????????????????????????????????Scribble Hearts (I love my man)? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??16 Grabs Today. 3549 Total Grabs. ? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

2009 m. rugsėjo 21 d., pirmadienis

Pirma diena(naktis)

Is ryto nesupratau kas vyksta. Guledama lovoje atsisveikinau su visais, taciau zinojau, kad neuzmigsiu. Po triju valandu beprasmio vartymosi mane isjudino zadintuvas. Nuosiprausiau, pasidaziau ir sesta valanda pajudejom is namu. Galvoje totali maisalyne. Dar ir dabar nezinau ar tikrai noriu cia buti.

Atvyke i Ryga valanda skridom iki Kopenhagos, is ten 8h skrydis iki Cikagos. Lektuve norejau kaukti. Trys savaites su diedukais ne mano jegoms, plius.. Galiu prarasti Ji. Prisiminus savaitgali pilve pakildavo drugeliai. Taciau kelio atgal nebuvo.
Praeje pro patikros punta susitikom su Edita ir jos mama (kriksto tecio drauge). Jos pasake laukti Vaido, nes jis negalejo atvaziuoti. Ir tada. Oplia. Pie musu privaziavo didelis lizmuzinas. Is jo issoko Vaidas ir bla bla bla.
Apziurejom naktine Cikagos puse, Downtown'a. Rytoj manes laukia pazintis su geju miesteliu (jeee) ;DD Iki pilnatves trukso Jo salia.
Kaip ir sakiau. Pasiilgsiu. Jau pasiilgau ;********

0 komentarai (-ų):