? ??????????????Cobalt Flowers? ????? ?? ???Rating: 4.9 (7 Ratings)??16 Grabs Today. 12824 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????????????????????????????????Scribble Hearts (I love my man)? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??16 Grabs Today. 3549 Total Grabs. ? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

2009 m. rugsėjo 6 d., sekmadienis

A Sweet Dream Or A Beautiful Nightmare.

Sia akimirka tureciau miegoti, deja uzejo noras islieti visa tai kas susikaupe galvoje bunant Kroatijoje.

Ispradziu sukau galva kaip prie Taves grizus prieiti ir uzkalbinti. Ka pasakyti, kad visko dar labiau nepabloginciau. Tas kelias valadas sakiniai, kuriuos siaip netaip surezgiau mintyse Man atrode labai reiksmingi. Dabar jie neteko prasmes. Uj. Uzbegu ivykiams uz akiu. Taigi.. Isedau i masina pasimetus ir liudna. Kepinanti saule nuotaikos nekele. Apetito dingimas - vienintelis geras dalykas. Dienai pries isvykima Mane pamacius mociute nustero. Ant mano veido tikriausiai parasyta "kankine". Na.. Veliau ta uzrasa paslepe idegis ir pudra, taciau nezymus jo konturu seselis smesteli placiai atsimerkus.
Kelione nepraiilgo. Ja aprasysiu veliau, kai Manes nespaus tiksintis laikas, simbolizuojantis poilsio minutes.

Pirmas tris dienas sakiausi mastanti apie gyvenima. Melas. Masciau apie Ji. Kuo toliau tuo minciu mazejo. Dabar sugryzus i gimtine ju nebera. Nezadu draskytis/zemintis/maldauti/vaidinti/kabinti/meluoti/isduoti ar kt. del Taves. Viska kas buvo pasiliksiu sau uzrakinus mazytej kerteleje. Nesivarginsiu, net smulkiai nupaskoti, nes tai neprilygsta saldziam sapnui. Grazus kosmaras. Be perspektyvu, eksprontu ivykes nesusipratimas. Nedristu teigti, kad tai buvo klaida. Man patiko, taciau jeigu to nevertini galiu tik nuleisti galva.

Nezadu vaidinti iskaudintos. Prisitaikysiu prie Taves ir Tavo noru. Nenudegiau, tik nusvilau. Bemastydama supratau koks didelis skirtumas tarp Taves ir kitu. Nei meluoti nei vadinti nesugebi. Apgailetina, nemanai?

Rytoj pazvelgsiu i Tavo akis. Ka jose isvysiu - paslaptis, taciau manosios nematysi liudesiu. Atvirksciai nei tu meluoti ir apsimetineti sugebu.

0 komentarai (-ų):