? ??????????????Cobalt Flowers? ????? ?? ???Rating: 4.9 (7 Ratings)??16 Grabs Today. 12824 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????????????????????????????????Scribble Hearts (I love my man)? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??16 Grabs Today. 3549 Total Grabs. ? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

2011 m. sausio 30 d., sekmadienis

Penktadienis-is-is

Na va. Ketvirtadieni lovoje svajojau apie penktadienio nakti.. Irrr.. bac. Stai kaip viskas klostesi penktadieni. Pabudau kupina noru, kad viskas greiciau baigtusi, laukiau kada galu gale galesim snausti su pukuciu.. Po pamoku nusiprausem ir Akropolyje nupirkom Agnei dovana. Apyranke is Stradivarius. Velavome i gimtadieni valanda, kai atvaziavom balius prasidejo.. Ir pasibaige uz 2h, nes Agne padaugino. daug veme. xox. Galu gale ja pakuldem ir ji savo gimtadieni sutiko lovoj apsikniaubus bliuda. Tomas nusimazino nuvaziuodamas namo, o as tapau vaiku darzelio priziuretoja. kaikas plepejo, kaikas ziurejo filma, gere arbata, vaidino girtas kol as viska sutvarkiau. Po to Kristina pasake, kad cia atvaziuoja trys Tomo draugai. Ispradziu Agne apie tai nk nezinojo (kiek sake beguledama leisgyve, o kai Tomas susipyko su Giedrium paaiskejo, kad Kristinai patinka Giedrius, o Agnei kitas vienas.. Todeljuos kvietes. Itampa namuose kilo. Apie 2h nakties Tomas isvare su Giedrium paklabet.. Ir tada prasidejo pykciai. Jis nenorejo man leisti kartu. grizo. Atvaziavo Lulu.. Nenoriu pasakoti kas kaip buvo toliau, bet daug verkiau, nes Tomas nakti su manim ismaine i alaus gerima su LULu iki 5 h ryto. Man jis buvo su pana susipykes. Kagi.. Tomas musu santykiu saskaita padejo, a la, Lulu. Prisiekiau, kad su juo nebendraugausiu ir sykart viskas rimtai. Mes susitaikem, graziai sutariam, bet pora nebebusim.. Perdaug nakti prasikankinau laukdama kol jis ateis, pasikviers ar bent jau pabuciuos.

Vakar mane i baliu kvietes Donatas. Po to skambino ir norejo i svecius ;D Ir tai osgirdo Tomas. Dabar turiu gerbeja ir drauga, kuris dar tikisi, kad busim pora.. Ech. Duzus svajone apie tobula nakti..

0 komentarai (-ų):