? ??????????????Cobalt Flowers? ????? ?? ???Rating: 4.9 (7 Ratings)??16 Grabs Today. 12824 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????????????????????????????????Scribble Hearts (I love my man)? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??16 Grabs Today. 3549 Total Grabs. ? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

2011 m. sausio 15 d., šeštadienis

Tru tru tru :)))

Dabar, parasius kriksto teciui ir kramsnodama snickers batoneli (mano nauja manija), galiu papasakoti kas nutiko per siandien ir vakar.

Penktadienis:

I pamokas pakilau sapnavus, pranasinga sapna, sprogo vamndens vamzdziai, todel man buvo tik 3 pamokos - ta paskaita apie karjera. Is jos eidama namo suvokiau, kad noriu baigti medicina, o po to neakivaizdiniu mokintis architektura arba interjero dizaina. Veliau susipykau su Agne del baltos maikutes. dar velaiu isvaziavom i akropoli. Ten nk gero nenuveikem. Kaip visada - pinigiu taskymas ant gumiu ir kt. Grize ziurejom " Vakaro pasakas" buvo linksma ir miela.

Sestadienis:

Pabadus nusifotkinau savo ausi ir likau issigandus. Mano ausis pradejo puliuoti. Nuvaziavom pas gydytoja. Pasake, kad no big deal ir nuramino. Susitvarkiau. Iskepiau pyraga. Issiploviau galva - pagliau. jauciausi ryza. Dabar plaukai vel balteja :D Dilema: vaziuoti pas Aivara, eiti i pirti ir zaisti Nintendo Wee, ar jaukiai pabuti su Pukuciu.

0 komentarai (-ų):