? ??????????????Cobalt Flowers? ????? ?? ???Rating: 4.9 (7 Ratings)??16 Grabs Today. 12824 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????????????????????????????????Scribble Hearts (I love my man)? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??16 Grabs Today. 3549 Total Grabs. ? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

2009 m. spalio 4 d., sekmadienis

Ekskursinis Miegelis (:





Zmoguciai skubantys i amerikietisko futbolo rungtynes. Dauguma vilkejo vienodais, ta komenada simbolizuojancius marskinelius. Buciau daug labiau norejus stebeti rungtynes, deja...





Krantineje netoli Cikagos "Velnio rato"kaip ir minejau.. Prisirengiau kaip ziema. Aisku, buvo ir su maikute marsiruojanciu biciuku, taciau neperkaitau. Klaida, kuria padariau - pamirsau akinius nuo saules.


Kaip ir tikejausi kelione laivu pro Cikagos kanalus nebuvo begalo stebuklynga. Dabar sedziu apsimuturiavus ranksluosciu ir geriu vaistus nuo persalimo (y). Vaidui nepatinka, kad persirengineju pries langus ;D Tomis akimirkomis kai prabusdavau is miegelio sugebedavau isgirst kazka idomaus apie Cikagos istorija, sy bei ta apie Didyji Gaisra nuo, kurio viskas ir prasidejo, taciau neuzfiksavau nieko pernelyg svarbaus.

Mane labiausiai siandien suzavejas dalykas - very cute cucukas ;D


0 komentarai (-ų):