? ??????????????Cobalt Flowers? ????? ?? ???Rating: 4.9 (7 Ratings)??16 Grabs Today. 12824 Total Grabs. ??
????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????????????????????????????????Scribble Hearts (I love my man)? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??16 Grabs Today. 3549 Total Grabs. ? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

2009 m. spalio 10 d., šeštadienis

Penktadienis - Sestadienis - Sekmadienis.

Tarp sestadienio ir sekmadienio.. Sestadieni atsibudau apie 10h. Kelias h bendravau su Agne, tada isvaziavom i parduotuve. Liudna.. Paskutines valandos su Vaidu. dabar sedziu ir laukiu kol kasnors pabus is biciuliu. Pas Vaida suguzejo daug draugu.. Neturiu ka veikti (na truputi meluoju..). Po truputi pradedu bijoti ateinancios savaites. Verksiu kruvinom asarom kaldama viska. Blah


Mane igrudo i siuksliu maisa (telpu visur). Sveriu 56kg (kaip vasaros pradzioje). Neturedama pinigu sugebejau isigyti paltuka, pakabuka ir megstuka (susiveikiau..). Vis neprisiruosiu Diedukams padekot uz viska (tai auksciau mano principu). Ir galu gale.. As.. Man.. Akyse kaupiasi asaros pagalvojus, kad reiks atsisveikinti su Vaidu. (as jo Vaikas. Ne mamos, ne tecio. taip buvo anksciau yra ir dabar)

0 komentarai (-ų):